Domeniile noastre


Vă punem în legătură cu 3 avocați buni și adaptați bugetului tău. Tu decizi dacă și cu cine vrei să lucrezi!

Contactează-ne


Te rugăm să trimiți datele tale alături de o scurtă descriere a problemei juridice. Te vom suna în maximum 10 minute, în afară de cazul în care dorești o altă oră.

// Datele de contact

// Program de lucru

Lun: 09:00 - 18:00

Mar: 09:00 - 18:00

Mie: 09:00 - 18:00

Joi: 09:00 - 18:00

Vin: 09:00 - 16:00

// Asistentul tău personal

0735 244 305

// Lăsați mesajul aici

Cum funcţionează


Acești trei pași simpli te vor ajuta să economisești timp și bani. Așteptăm să ne contactezi!

Project Title

/ Cum te putem ajuta?

Trebuie să înțelegem situația și care îți sunt așteptările pentru a te putea ajuta. Te rugăm să introduci datele tale personale și o scurtă descriere a problemei juridice ce trebuie rezolvată.

Project Title

// Te sunăm în 10 min.

Avem o echipă minunată ce așteaptă să vorbească cu tine. Specialiștii noștri te vor suna imediat ce confirmi informațiile pentru a le putea oferi avocaților.

Project Title

/// serviciu fără obligație

Serviciu gratuit: 3 avocați ce au primit detaliile și informațiile necesare cu privire la problema juridică te vor suna. Discută cu ei despre posibilitățile de rezolvare sau buget și decide dacă dorești să colaborezi cu ei sau nu.

Serviciul nostru


// Economiseşti timp şi bani!

Acest serviciu te pune în legătură cu 3 avocați specializați pe Drept Penal. Rezolvăm solicitarea ta în decursul a trei ore și te lăsăm să alegi cea mai bună soluție.

// BENEFICIILE TALE

De cele mai multe ori avocații sunt extrem de ocupați. Spune-ne din ce sector ești, când dorești să fii contactat și dacă ai anumite cerințe referitoare la avocat. Noi ținem cont de dorințele tale.

 Economisești până la 30% acum